SportMix

De training.

Voor veel kinderen is de stap naar een sportvereniging te groot. Vandaar dat onder verantwoording van Stichting Tandem Support een stapsgewijze kennismaking met diverse vormen van sport mogelijk gemaakt wordt. Dit doen we door een buitenschools aanbod via SportMix. Het doel van SportMix is om de deelnemende kinderen met plezier en zelfvertrouwen te laten sporten en bewegen. SportMix is bedoeld voor kinderen die behoefte hebben aan veiligheid, structuur en individuele aandacht. Wekelijks wordt er een gevarieerd programma aangeboden van sport- en beweegactiviteiten.

SportMix is een sportclub voor kinderen van groep 4, 5 en 6 die op SBO de Kameleon zitten en kennis willen maken met verschillende takken van sport.

SportMix biedt diverse sport- en spelactiviteiten onder begeleiding van een vaste professionele trainer van Tandem Support. Regelmatig zullen sportverenigingen de kinderen laagdrempelig kennis laten maken met hun tak van sport. De trainer van Tandem Support kan de verenigingen helpen in de omgang met de kinderen, zodat de overgang naat het lidmaatschap van een vereniging zo soepel mogelijk verloopt. Er wordt gewerkt in een kleine groep van maximaal 10 kinderen. Het zou mooi zijn als er kinderen uiteindelijk doorstromen naar een reguliere vereniging.

Meer informatie
Wil je meer weten over de training SportMix die Tandem Support biedt? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek.